Plej din indre have

Vil du nære dine medarbejdere indefra?

Jeg samarbejder med virksomheder og organisationer, som ønsker at arbejde med indre bæredygtighed og trivsel gennem næring af det indre. Alt for mange mennesker lider i dag under stress, depression og andre mentale ubalancer. Jeg har god erafring med at arbejde med grupper af medarbejdere og inviterer jer indenfor i jeres indre have gennem meditationer.


Når vi gennem åndedrætstræning og mediation lærer os selv bedre at kende, kan vi langt lettere skrue ned for det, der tærer os og skrue op for det, der nærer os.  


Vi kan meditere enkeltvist eller sammen i grupper, og vi kan fint arbejde det ind i en kontekst, I allerede er optaget af. Du kan både booke et forløb eller blot en enkelt teaser til nysgerrigheden. Men jeg må bare lige advare dig - meditation bliver man afhængig af. Forløbet kan naturligvis kombineres med coaching


Hvorfor meditere sammen?

Ro


De fleste virksomheder har tryk på produktivitet, effektivitet og løber stærkt. Der sker noget helt særligt, når vi lader roen indfinde sig, og vi er i ro sammen. 

Nuet


Vi har ofte travlt med at evaluere fortiden eller kigge ind i fremtiden med KPI'er. visioner og planer. Ved at være sammen i nuet, kan vi stoppe op og mærke hinanden.

Ideer


Det sværeste for mig personligt i meditation er at blive i meditationen, når først kreativiteten melder sig. Det gør den hurtigt i meditation. Her er vejen til nye idéer. 

Indre bæredygtighed

Sideløbende med at mange virksomheder i dag kigger på ESG og arbejder for at skrue ned for resurser, som tærer på planetens ve og vel, bør vi også se på den indre bæredygtighed. Jeg tror på, at den ubalance, vi ser i fx klimaet, er en spejling af den indre ubalance menneskeligheden har indledt det nye årtusinde med og nu i disse år desværre  accellererer. 

Den indre have skal også plejes

Jeg tror også på, at vejen til ydre bæredygtighed går via indre bæredygtighed, ad det er langt lettere at tage ansvar for vores omgivelser, når vi tager ansvar for os selv. Gennem samtale, meditation og ture i naturen lærer i jeres indre have at kende og bliver klogere på hinanden og hvordan I fungerer bedst sammen. Haver er smukkest, når de er fulde af farver og  mangfoldighed og ligeså er grupper af mennesker. Skal vi skabe forskellen?


Sammen kan vi skabe den ramme for dine medarbejdere, som giver dig og demlyst til at blive og levere en god indsats, fordi du viser, at du har lyst til at være sammen med dem og ønsker at hjælpe dem til en god hverdag i balance. Slut med stress og jag. Find ind i roen og skab en bedre arbejdsplads indefra. Jeg hjælper dig både med visionen, leverancen og kommunikationen. 


Book en time eller et forløb?

Indled jeres møder med grounding

Trivsel først

Bliv mere innovative 

Skab et ærligt og nærende fællesskab