Hjerteligt velkommen til 


Club Footprint

Søger du en dybere mening?

Søger du et liv, hvor du bestemmer retningen og gør en forskel?

Denne club er for dig, der er langt i din karriere og nu søger mere mening med din tilværelse og vil lære dig selv bedre at kende. Måske er du allerede direktør, leder eller en erfaren iværksætter? 

Club Footprint er for dig, som søger mere mening med tilværelsen og spørger dig selv, hvilket fodaftryk du vil efterlade dig her i verden. Du ved allerede, at du har en stor kapacitet og tilfører værdi til de projekter, du arbejder med og nu søger du mere mening med din tilværelse. Du vil gøre en større forskel. 

Du er klar til at finde dit livsformål og finde helt ind til din high on life feeling.


Der er kun 1 liv. Der er kun et nu. Din tid er nu.  Bruger du den bedst muligt? 


Er du klar til at sætte dit FOOTPRINT?

Månedlig sparring


 

Vi mødes to timer i den anden uge af hver måned og taler om din personlige udvikling, din energi, dine udfordringer og dine drømme og sætter sammen retning for dig. Hvis vejret tillader det, går vi i naturen i Hørsholm, ellers mødes vi online. Vi kan også mødes hos dig med kørsel og timetillæg. 


Du får adgang til en online platform med mentaltræning, meditationer og inspiration til mere livsglæde og balance.


Dit medlemsskab kører som minimum i 6 måneder og kan derefter forlænges. Vi arbejder med klare mål for trivsel, passion og udvikling. Du kan betragte dette forløb som en uddannelse i det meningsfulde liv.


Det hele handler om, at du kommer tættere på dit livsformål og kan sætte dit FOOTPRINT og være stolt af det aftryk, du en dag efterlader dig, når du ikke er her mere. Det er din legacy, vi taler om.


“Gittes sparring som erhvervscoach giver mig styrke og energi til at udleve mine drømme, nå mine mål og tage de bedste beslutninger. Som innovativ iværksætter er det som at stå med en masse nøgler, der skal være drivkraften i ens virksomhed. Her giver Gitte mig en uvurderlig støtte, så jeg får et overblik over, hvilke nøgler jeg skal bruge til at åbne de rigtige døre”Lotte Høi

Indehaver

Copenhagen Comfort Beds

”Jeg er startet i et rådgivningsforløb hos Gitte Winter, da jeg er klar til at vækste i min virksomhed, men savner råd og inspiration til at komme videre. Gitte formår at møde mig der, hvor jeg er. Samtidig sørger hun også for, at jeg kommer ud af min comfortzone, så jeg kan udvikle mig og min forretning. Hun respekterer mig og mine værdier. Hun er meget opmærksom, og jeg føler mig virkelig hørt og forstået. Gitte har nogle fantastiske metoder til at arbejde med mine opfattelser af mig selv, så udover rådgivning formår hun også at udvikle mig personligt. Gitte er meget autentisk i sin rådgivning, virkelig professionel og fuld af god energi.”Charlotte F. Søgaard

Iværksætter


Club Footprint

1:1 Sessions

Vi mødes hver måned 2 timer og efter 14 dage har du mulighed for at tjekke ind og tracke din proces. 

Online hjælp

Du får adgang til online undervisningsforløb  i personlig udvikling, herunder meditationer og visualiseringer.

Retning

Sammen skruer vi op for din vibration og finder de næste skridt på din rejse - connecting the dots.Hvad kræver det af dig?

Denne club er ligesom eventyrernes klub. Det kræver mod, lyst til forandring, nysgerrighed, styrke, livslyst, tro, håb og passion. 

Din mentor

Gitte Winter Graugaard

En sjælden kombination af forretningsforståelse, coaching, dybt menneskekundskab, forståelse af energier, growth mindset, samarbejde med naturen, klarsyn og dyb helende meditation møder dig, når du lærer Gitte at kende. Det er svært helt at forklare, men ordet skarphed, storyteller, ambitiøs, visdom, ro og nærvær lyder ofte genklang i beskrivelser af Gitte.


Gitte tager dig med på en personlig udviklingsrejse, som for de fleste bliver dyb og meningsfuld. Hun hjælper dig med at skabe kontakt til dit hjerte og dermed dit indre kompas. Derfra åbner sig en verden, du nu kun drømmer om. 


Gitte har en Cand. Merc. i International Business og har flere års erfaring som konsulent indenfor salg, kommunikation og markedsføring fra en række store brands. 

"We cannot discover new oceans until we have the courage to lose sight of the shore."

André Gide

Join the club

Bliv medlem

Bliv medlem i klubben for os, der vil gøre en forskel i verden og forstår, at vi har potentialet til at gøre det. Du får to timers sparring med opfølgning og adgang til et online unvers med meditationer og øvelser. 


Ansøg om plads

Der optages en mentee om måneden og der er ofte ventetid. Du skal ansøge om en plas.

Abonnement

Du tegner et abonnement for minimum 6 måneder. Herefter kan du forlænge med yderligere et halvt år eller per måned. 

2500 kr. 

per måned

6 mnd

binding

15.000 kr.

første rate

Flere udtalelser

Gitte er den slags menneske, som slet ikke er klar over hvor fantastisk og dygtig, hun er! Hun ER det bare! Hun udstråler en ro, som du kun kan blive smittet af, og så er hun ydmyg og enormt nærværende. Jeg føler mig altid tryg i Gittes hænder, og har oplevet stor glæde ved, at hun har tryllet med mine energier! Jeg kan på det varmeste anbefale at lade Gitte transformere dig. Du vil ikke fortryde det!

Klient

“Udover at Gitte er en knalddygtig tekstforfatter, researcher og sparringspartner, har hun ligeledes en skarp forretningsforståelse. Netop kombinationen af forretningsforståelse og en mere holistisk tilgang til, hvad den konkrete tekst skal tilføre i et overordnet perspektiv, gør, at Gitte er en af de konsulenter bureauet bruger mest, når der skal tænkes såvel strategisk, konceptuelt såvel som kreativt. Hun er et sjældent talent, som der ikke findes mange af i vores lille land”.

Nicolai Jørgensen

Strategic Director

Gehør

“Gitte har været min mentor i flere år. Og hvad der er sket på de år, er intet mindre end magisk. Gitte har en særlig evne til at løfte dig personligt såvel som fagligt. Og tror du ikke på dig selv? Fortvivl ikke!  Gitte har så stærk en energi og har så meget tiltro til dig, at du ender med at tro på dig selv. Gitte finder frem til potentiale, du ikke vidste du havde, og når du så tror, at nu kan du ikke komme længere… så viser Gitte dig de næste skridt på vejen.”

Mentee

Jeg kontaktede Gitte, fordi jeg var gået lidt i stå med min forretningsudvikling. Gittes sparring har hjulpet mig med at fokusere og finde ud af, hvilken vej jeg skal gå, for at jeg udnytter mit fulde potentiale og får skabt den virksomhed, jeg drømmer om. Samtidig har hun åbnet mine øjne for, hvordan jeg som selvstændig får mere energi og overskud ind i min hverdag, og hvordan jeg kan vækste min forretning uden at gå på kompromis i balancen mellem arbejdsliv og familieliv.

Gitte er en utrolig god menneskekender og har en fantastisk intuition. Samtidig er hun fuld af god energi og meget inspirerende, hvilket gør, at man altid går opløftet fra en session med hende.

Christina Petersen

Indehaver

C-Communication

Gitte sparer oftest i footprint sessions om: Livsformål – Passion – Mod – Energi  – Åndelighed – Kærlighed – Mening – Mod – Autenticitet – Mod – Robusthed – Sensitivitet - Potentiale – Livsglæde – Blokeringer – Magnetisme – Selvværd – Tiltrækning – Held – Growth  Mindset – Hjertelyd – Impact – Selvtillid – Mod – Forandring – Relationer – Hjerterytme – Tilknytning – Puls – Flow – Passion – Grounding – Innovation – Spiritualitet – Selvkærlighed – Etik – Bagage – Source – Engle – Naturkraft – Healing – Strategi – Historiefortælling – Mod.


Hvilke tre ord er du mest tiltrukket ?

Hvad tror du det kræver at udleve sit livsformål

(hint – hvilket ord går igen?)  
Klar til at sætte dit fodaftryk?