Kursus i elementerne


FRA IDE TIL VIRKELIGHED

Går du med en drøm? Er det tid til, at den nu skal blive til virkelighed? 


NU SOM ONLINE PROGRAM


Jeg møder dagligt iværksættere, lysarbejdere og ildsjæle med noget på hjerte, som resten af verden vil have så meget gavn af blev delt. Men noget indeni disse skønne sjæle holder dem tilbage fra at lyse, skinne og dele ud af de gaver, de er kommet hertil for at dele. Og det gør mig så ked af det. Både fordi der er så mange mennesker, der har brug for, at vi træder ind i vores lys og tør dele, og fordi jeg selv oplever det at turde skabe og dele som den vildeste meningsfyldte rejse, hvor jeg hver dag får lov til at arbejde med det, jeg elsker og endda kan tjene penge på det. Den følelse er så magisk, at jeg vil ønske at mange flere kunne mærke den. Vil du være med?


Dette program er en del af flere af mine clubs, men kan også købes separat. 

ONLINE LÆRING

Om elementerne


Som noget nyt tilbyder jeg denne læring online. Jeg vil nemlig rigtig gerne, at du har set det og har en basisforståelse for, hvordan jeg arbejder med dem som procesværktøj og får en fornemmelse af, hvordan du selv kan arbejde med dem, når du går i gang med at føre dine drømme ud i livet.


Hvem er kurset for? Iværksættere med lyst til at arbejde mere energetisk, lysarbejdere og ildsjæle med et kreativt hobbyprojekt.


Måske er du iværksætter, måske er du i gang med et større hobby-projekt. Men hvad skal der til for at føre dit drømmeprojekt ud i livet? Og hvorfor går mange af os i stå? Hvor blokerer du dit eget flow? Og hvad skal der til for at forløse dine blokerende overbevisninger?

Med i dit program

I løbet af mit online program, får du indsigt i dig selv og kommer til at se, hvor du har mulighed for at udvikle dig i din spejling af naturen. Du lærer at bruge naturen både som afslapning og grounding - men i høj grad også til EMPOWERMENT.


Videoundervisning

Kompendium

Meditationer

Graugaard elementer
Graugaard fire
Graugaard kreativitet
Graugaard grounding
Graugaard flow

Elementerne viser vej

Lad dig spejle i dem

 Baseret på mine erfaring de sidste år, hvor jeg har afholdt denne workshop flere gange, har jeg lavet et nyt koncept. Selve undervisningen omkring elementerne ligger nu online klar til dig. Alle modulerne kan du sidde og arbejde med derhjemme i ro og mag og i dit tempo. FIre gange om året går jeg live og taler om elementerne i en gruppe på facebook, som du får til bud om at blive en del af. 


Jeg deler jeg ud af min egen rejse og beskriver, hvordan jeg skaber en fuld cirkel, når jeg tager en idé hele vejen til produkt og skaber et kæmpe flow i mit salg. 

Derefter vender vi det hele om mod dig, og finder ud af, hvordan du har det med de fire elementer og deres karakteristika:

  • idéfasen (luft)
  • passion (ild)
  • skabelse (jord)
  • flow (vand).

Kan du skabe en fuld cirkel og komme helt i mål? Lad elementerne guide dig.